Basis Associatiewerk

Naast onze opleiding tot associatietherapeut, bieden wij ook een 2-daagse training aan waarin we de basis van associatiewerk behandelen. Als je nog nieuw bent in het lichaamsgericht werken, biedt deze training je een stevige basis voor de hele opleiding. Dus twijfel je eraan om de hele opleiding te doen, dan kan je hiermee alvast een voorproefje krijgen.

Tijdens deze 2-daagse ervaar je zelf wat de verschillen zijn tussen het associatief en dissociatief werken. Ook nemen we je mee in verschillende vormen van dissociatie, zodat je deze kan herkennen en weten wat je kunt doen op het moment dat 1 van deze vormen bij je cliënt optreedt. Omdat associatiewerk bovenal plaatsvindt in het lichaam, zullen we theorie zoveel mogelijk afwisselen met praktijkoefeningen. Dit om vooral zelf te voelen wat het effect is, zodat je vanuit ervaring dit in je eigen praktijk kunt gaan toepassen.

Wat heb je geleerd na deze training:
  • Je hebt kennis van diverse vormen van dissociatie en weet wat je dan kunt doen;
  • Je hebt ervaren welke manieren van dissociëren je zelf toepast en hoe het is om geassocieerd te blijven met dat wat er is;
  • Je leert lichaamsgericht waar te nemen en lichaamsgericht te werken.

Voor wie

Deze training is voor elke (beginnende) coach of therapeut die een stevige basis wil in lichaamsgericht en associatief werken!

Wanneer

Duur: 2 lesdagen van 10:00 tot 17:00

Prijs: €339,-